Kategoriat
Uncategorized

Saunaparlamentti: ”Homoille mitään etuoikeuksia, olisivat niin kuin muutkin”

Hikoilin kuuntelemassa, kun Kaukajärven avantosaunassa analysoitiin yhteiskunnallisia asioita.

Mies, jolla on kultakoruja:Palkataan saatana intialaisia insinöörejä, koska niille tarvittee maksaa vain 50 euroa kuussa. Se riittää intialaisille, koska ne asuu savimajoissa, joihin ei tule sähköä eikä vettä. Niin että eihän siellä mene rahaa mihinkään! Ja tommosessa lämpimässä maassa ei mene rahaa edes vaatteisiin, jotain rättejä vaan tarvitsee.”

Keski-ikäinen nainen: ”Joo… Joo, kyllä se vaan on niin, että Suomessa on opittu liian hyvälle. Ei jakseta enää töitä tehdä. Ennen tuli mitaleita urheilusta jatkuvasti, mutta nyt ei mäkihypyssäkään pärjätä. On menny nääs liian tieteelliseksi, sykemittarit ja tutkimukset. Mutta ei jakseta harjoitella, siittä se on kiinni. Kato se on se, että pitää urheilijan osata ylittää rajansa. Siittähän se on kiinni.

Nykyään ne vaan siellä kisoissa veronmaksajien rahoilla matkustaa. Mitä se Pirjo Manninenkin oli sinne tarvinnu maksaa muka kommentoimaan, meidän rahoilla. Kyllä määkin varmana matkustaisin, jos ilmatteeksi pääsisin!!”

Lihava mies: ”Niin. Täällä pohjosessa me vaan raadetaan talvet pimeessä, että voidaan etelän maita rahottaa. Nyt on keksitty nuo puppelipoikien homoliitot, on viety meinaan homostelut ihan eduskuntaan asti, että voidaan kiinnittää huomio oikeista asioista tommotteisiin tyhjänpäiväisyyksiin. Samaan aikaan miljardeilla euroilla rahoitetaan etelän maita, joissa aurinko paistaa pälvikaljuun 24 tuntia vuorokaudessa.”

Mies, jolla on kultakoruja: ”Sanos muuta. Mitä niitten homojenkin jotain etuoikeuksia tarttee saada, olis vaan niinkuin muutkin. Nehän sitä paitsi vaan jäl-jit-te-lee sukupuoliyhteyttä. Miettikää ny tätä helvetin nykypäivän pelleilyä: naispappi siunaamassa homoparia. Ehän siinä tiedä yhtään, että kuka lyö käsilaukulla päähän ja ketä.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s